Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Opinionet

 • Opinion i Agjencisë drejtuar Ministrisë së Shëndetësisë

  Shkarko dokumentin
 • Opinion i Agjencisë drejtuar Ministrisë së Integrimeve Evropiane

  Shkarko dokumentin
 • Opinion i Agjencisë drejtuar Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

  Shkarko dokumentin
 • Opinion i Agjencisë drejtuar Akademisë së Kosovës për Siguri Publike

  Shkarko dokumentin
 • Opinion i Agjencisë drejtuar Radio Televizionit të Kosovës

  Shkarko dokumentin
 • Opinion i Agjencisë drejtuar Agjencisë Shtetërore për Navigacionin Ajror

  Shkarko dokumentin