Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Mundësi punësimi

13 Shtator 2016

Renditja purfundimtare e kandidateve per poziten Zyrtar i Perkthimeve

Renditja perfindimtare e kadidateve per poziten Zyrtar i PerkthimeveShkarko dokumentin si pdf Vlersimi individual i komisionit per poziten Zyrtar i perkthimeveshkarko dokumentin si pdf