Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Memorandumet e bashkëpunimit

  • Memorandum Bashkepunimi AKK&Shoq.Civ për Udhëheqësi Transparente në Veri të Kosovës

    Shkarko dokumentin