Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Memorandumet e bashkëpunimit

  • Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Komisionit për Parandalimin e Konfliktit të Interesit nga Mali i Zi dhe Agjencisë Kundër Korrupsionit , ( Podgoricë, 27. 02. 2014)

    Shkarko dokumentin