Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Memorandumet e bashkëpunimit

  • Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet Inspektorati I Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Agjencisë kundër Korrupsionit ( Tiranë, 18. 05. 2012)

    Shkarko dokumentin