Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Memorandumet e bashkëpunimit

  • Marrëveshja e Bashkëpunimi në mes Agjencisë kundër Korrupsionit dhe Zyrës së Prokurorit Disiplinor (14. 02. 2011)

    Shkarko dokumentin