Korrupsioni mbaron me ndihmen tuaj

0800 10800 thirrjet jane pa pagese, konfidenciale dhe te besueshme

Memorandumet e bashkëpunimit

  • Memorandumi I Bashkëpunimit në mes Agjencisë kosovare kundër Korrupsionit dhe Qendrës së Inteligjencës Financiare (05. 09. 2007)

    Shkarko dokumentin